dilluns, 11 de gener de 2016

Els principis de la nostra col·lecció

Per començar una col·lecció d'aquestes meravelles el primer que heu d'apendre és el sistema de classificació que tenen. Sí, sí, les nines Barbie tenen una sistema que anomenen "etiquetes" que ens marca la quantitat d'unitats que hi ha al món (i per tant això marcarà el preu de mercat). Però la gran diferencia està entre les Play Line i les que tenen label o etiquetes. 

Quina és aquesta diferencia??? Les Play Line són les nines que comprem a les jugueteries sense cap tipus de problema perquè els nens petits juguin y les "destrossin" mentre que les Barbies de col·lecció ( les que tenen etiquetes) son les que ens costarà trobar en jugueteries i acabarem comprant-les per internet....
___

Para empezar una colección de éstas maravillas el primero que tenéis que aprender es el sistema de clasificación que tienen, Sí, sí, las muñecas Barbie tienen un sistema que lo llaman "etiquetas" que nos marca la cantidad de unidades que hay en el mundo ( y por eso marcará su precio de mercado). Pero la gran diferencia está entre las Play Line y las que tienen label o etiquetas .

¿¿¿Cuál es ésta diferencia???? Las Play Line son la muñecas que compramos en las jugueterías sin ningún tipo de problemas para que los niños pequeños jueguen, las destrocen mientras que las Barbies de colección (las que tienen etiquetas) son las que nos va a costar encontrar en jugueterías y acabaremos comprándolas por internet.... 

Ara bé quines son les classificacions de les etiquetes???? Anirem de menys a més:
___

Ahora bien, cuales son las clasificaciones de las etiquetas????? Iremos de menos a mas: 


Platinum label

Només es fan 1000 unitats al món


Solo se producen 1000 unidades.

Gold label

És produeixen 25.000 o menys 


Se producen 25.000 o menos.


Silver label

Es produeixen 50.000 barbies 


Se producen solo 50.000 muñecas


Pink label

És fabriquen un gran número d'elles Se fabrica un gran número de ellas.


Black label

Aquestes es fabriquen per a coleccionistes 


Diseñadas para el coleccionista adulto.


Edición coleccionista

Aquest tipus d'edició es fan unes 35.000 son dissenyades per poderles clocar en una vitrina per ser mirades i remirades


Se venden unas 35.000, están diseñadas para ser mostradas por ello traen un stand para colocarlas.


Edición limitada

També es produeixen unes 35.000 unitats, però tenen unes característiques especials que no tenen les altres. Es fan servir teles i materials més bons. 


También se producen unas 35.000 unidades, poseen características especiales que no poseen otras muñecas, también vienen con su stand. Usan telas y materiales muy buenos.


Edición especial

Nines que es fan cada any, per una ocasió especial, com pot ser l'associació del Cor Americana. O un aniversari especial. 


Muñecas que se producen una cada año, por una ocasión especial, como la Holiday. O en un aniversario especial.


Timeless Treasures

Nines de famosos com pot ser Cher, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Elvis, etc.  O personatges de cine com Audrey Hepburn en Desayuno con diamantes, Scarlett O’Hara, etc.


Muñecas de famosos como Cher, Marilyn Mornroe, Elizabeth Taylor, Elvis, etc. O personajes de cine como Audrey Hepburn en Desayuno con diamantes, Scarlett O’Hara, etc.


Fuente:
Barbie Collector, traducido y explicado por Dandelion 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada